Aquest Lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació i poder així millorar i personalitzar la seva experiència oferint-li continguts del seu interès. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en Política de Cookies.

4 passos per planificar la teva jubilació

Cabecera de página
Camino de navegación Inici > Preparo la meva jubilació >

4 passos per planificar la teva jubilació

Identifica tus necesidades y prioridades
Primer paso

IDENTIFICA LES TEVES NECESSITATS I PRIORITATS

En la major part dels casos, podem classificar les nostres necessitats o prioritats en cinc categories o calaixos mentals: necessitats del dia a dia (casa, menjar, consums...); la salut; el benestar i els imprevistos; el temps lliure i el lleure; i l'herència familiar. Donar cobertura a aquestes necessitats ens costa diners i, fins i tot pot requerir una inversió.

Calcula tu patrimonio global
Segundo paso

CALCULA EL TEU PATRIMONI GLOBAL

El patrimoni s'acostuma a dividir en tres grans grups (Patrimoni immobiliari, Patrimoni financer i Ingressos recurrents) i és fonamental conèixer no solament la seva quantitat global sinó també les característiques dels productes que el componen, ja que influiran en la millor manera de prendre decisions.

Organiza tu patrimonio para sacar el máximo partido
Tercer paso

ORGANITZA EL TEU PATRIMONI PER TREURE'N EL MÀXIM PARTIT

Hi ha 3 aspectes que hem de considerar per analitzar correctament el nostre patrimoni, al marge del seu import i la seva composició:

  • La seva seguretat: És predictible? Es pot acabar?
  • La seva flexibilitat: És fàcil disposar-ne?
  • La seva eficiència fiscal:Sabem quants impostos paguem pel patrimoni?
Aplica la mejor solución a cada situación
Cuarto paso

APLICA LA MILLOR SOLUCIÓ A CADA SITUACIÓ

En aquest últim pas és el moment de prendre decisions. Construir el nostre patrimoni és molt personal, i organitzar-lo per ajustar-lo a les nostres necessitats també. És possible que a mesura que anem avançant en edat augmentin les nostres necessitats relacionades amb l'atenció a la salut, l'adequació de la llar, les despeses d'un cuidador, etc. i que sigui necessari destinar més recursos a fer la nostra vida més confortable. Una vegada tenim clars els nostres objectius, la composició del nostre patrimoni i la renda mensual que necessitarem per cobrir les nostres necessitats de previsió, hem de determinar les alternatives d'inversió que millor s'adapten a les prioritats esmentades. A CaixaBank disposem d'una àmplia gamma de productes enfocats a cobrir aquestes necessitats. Les rendes vitalícies poden ser una solució ideal per a clients que ja gaudeixen de la seva jubilació i que tenen un patrimoni per gestionar.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

NRI: 1360-2015/09681