Aquest Lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació i poder així millorar i personalitzar la seva experiència oferint-li continguts del seu interès. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en Política de Cookies.

Com disposar dels meus estalvis?

Et preocupa com cobrar el pla de pensions i la resta de productes per a la jubilació?
Recorda que abans de fer efectiu l'estalvi per a la jubilació cal revisar quina forma de cobrament s'ajusta millor a les teves necessitats.

Cabecera de página
Camino de navegación Inici > Preparo la meva jubilació >

Com disposar dels meus estalvis?

Capital único Capital único ie8

EN UN ÚNIC PAGAMENT, EN FORMA DE CAPITAL

Recupera tot el teu capital d'un sol cop de qualsevol dels teus productes per a la jubilació. Recorda que cada producte té un tractament fiscal diferent, i no dubtis a consultar a la teva oficina per conèixer-los.

L'AIELT únicament permet aquesta modalitat de cobrament.

Renta financiera Renta financiera ie8

EN UNA RENDA QUE S'ABONA MENSUALMENT

Decideix l'import i la periodicitat de les rendes i cobra-les fins que s'esgoti el teu saldo acumulat en el pla de pensions.

Renta asegurada vitalicia Renta asegurada vitalicia ie8

EN UNA RENDA QUE S'ABONA MENSUALMENT, PER A TOTA LA VIDA

Hi ha diferents modalitats de rendes assegurades vitalícies per cobrar un pla de pensions o una assegurança d'estalvi PIES.

Les rendes vitalícies es poden contractar amb un capital de defunció per als hereus i amb possibilitat de rescat o sense capital de defunció i sense possibilitat de rescat, la qual cosa permetrà obtenir una renda mensual més elevada.

Prestación mixta Prestación mixta ie8

AMB UNA COMBINACIÓ DE CAPITAL I RENDES

Una part del pla de pensions la pots cobrar en forma de capital i una altra part en forma de renda. Tu decideixes el moment en què comences a cobrar-lo.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

NRI: 1360-2015/09681