Aquest Lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació i poder així millorar i personalitzar la seva experiència oferint-li continguts del seu interès. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en Política de Cookies.

Informació legal sobre Caixabank

La titularitat d'aquest portal és de VidaCaixa SAU d'Assegurances i Reassegurances, d'ara endavant VidaCaixa, amb domicili al c/ Juan Gris, 2-8, 08014 Barcelona (Espanya). Inscrita en el Registre Administratiu de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb el número C-0611 i G-2100 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, volum 43725, foli 130, full B 105688 i amb número d'identificació fiscal A-58333261.

VidaCaixa és una entitat subjecta al règim legal establert per a les entitats asseguradores, entitat gestora de fons de pensions supervisada per la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions (DGAFP).

Així mateix, VidaCaixa és sòcia promotora de les entitats de previsió social voluntària GEROCAIXA EPSV, GEROCAIXA PIME EPSV i GEROCAIXA PRIVADA PENSIONS EPSV i entitat encarregada de la gestió del patrimoni afecte als plans de previsió integrats a les esmentades entitats de previsió social voluntària.

Plans de pensions: dels quals VidaCaixa, SAU d'Assegurances i Reassegurances és gestora i promotora; Caixabank, S.A., entitat comercialitzadora; i CECABANK, S.A., entitat dipositària. Poden consultar-se les dades fonamentals dels plans del catàleg de plans www.CaixaBank.es

Assegurança d’estalvi: l’entitat asseguradora es VIDACAIXA, S.A.U. d'Assegurances i Reassegurances.. Caixabank, S.A. és operador de bancassegurances exclusiu de VidaCaixa, SAU d'Assegurances i Reassegurances i autoritzat de SegurCaixa Adeslas, SAU d'Assegurances i Reassegurances, i inscrit en el registre de mediadors de la DGAFP amb el codi C0611A08663619.

CaixaBankFutur és una marca registrada de CaixaBank número M3532195, classe 36, l'ús de la qual està cedit a VidaCaixa.

NRI: 1360-2015/09681