Este Sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información estadística sobre sus hábitos de navegación y poder así mejorar y personalizar su experiencia ofreciéndole contenidos de su interés. Si sigue navegando, consideramos que acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en Política de Cookies.

Quants diners hauria d'estalviar?

Cabecera de página
Camino de navegación Inici >

Calculadora de l'estalvi

 

CALCULADORA DE L'ESTALVI

Calcula quants diners podries tenir estalviats en el moment de la teva jubilació i quina renda mensual et podria aportar.

Quina edat tens?

Quants diners tens ja estalviats en productes per a la jubilació?

anys
euros

Quant vols estalviar cada mes?

Aquest és el capital que tindràs acumulat als 67 anys i la renda mensual en jubilar-te.

Pots modificar el capital acumulat per veure quant hauries d'estalviar cada mes per assolir el teu objectiu.

euros

Estalvi fiscal màxim a la propera declaració de renda1:

euros

Renda mensual en jubilar-me:

Tenir un estalvi t'ajuda a cobrir les teves despeses futures.
Localización
Guardar simulación
En vols parlar amb el teu gestor?
Veure els resultats del simulador en PDF
Localitza la teva oficina CaixaBank
Seràs redirigit a una pàgina externa
Veure
 
Localización

Sabries dir quines seran les teves despeses en la jubilació?

Consulta-ho a la nostra calculadora de despeses per sortir de dubtes.

Calculadora de despeses

Informació legal: La present simulació està basada en les dades que ens has proporcionat i en els criteris de càlcul d'elaboració pròpia que parteixen de previsions sobre l'evolució i comportaments futurs raonables o probables. Simulació que no constitueix recomanació personalitzada ni oferta comercial i VidaCaixa no assumeix responsabilitat per l'ús que es faci d'aquesta informació. Les dades facilitades no seran guardades per VidaCaixa. Font d'elaboració pròpia: Per al càlcul de les projeccions de capital s'ha utilitzat una rendibilitat estimada de plans de pensions del 3.4%, edat de jubilació als 67 anys i que les aportacions mensuals són creixents (2% anual). L'import que figura en la següent simulació, constitueix una mera estimació atenent a una hipòtesi de rendibilitat. No es garanteix aquest capital, ni els paràmetres utilitzats són indicadors de rendibilitats futures. L'import de la renda es correspon amb la que s'obtindria si amb el capital acumulat es contractés l’assegurança Renda Vitalícia Inversió Flexible i el percentatge de renda bruta anual sobre el capital fos del 2,75%. La “Renda Vitalícia Inversió Flexible” és una assegurança de vida estalvi de VidaCaixa.
1. L'estalvi fiscal indicat s'ha determinat considerant el tipus màxim de gravamen en territori comú (45%). Les aportacions realitzades a plans (PPI i PPA) sense sobrepassar els límits financers impliquen una reducció a la base imposable de l'IRPF que pot arribar a suposar un estalvi fiscal des del 19% fins al 45% de l'import de les mateixes, segons la legislació vigent al maig de 2016 en cas que l'escala autonòmica coincideixi amb l'escala estatal. Els tipus impositius varien en funció de l'escala autonòmica. Consulti els tipus impositius que té establerts la seva Comunitat Autònoma.

NRI: 1360-2015/09681